söndag 15 mars 2009

Tavlan är upphängd


Nu är äntligen min nyinköpta tavlan upphängd. Nu kan ni skåda Ewa Rennstams fina konst.
Jag är mega stolt över få vara ägare till den fina underbara tavla.

På Återseende!
/Linba

måndag 9 mars 2009

Tavla

Jag är inte bara intresserad av sömnad utan jag är också väldigt intresserad av att fotografera. Till min 30 årsdagspresent fick jag en digital systemkamera och jag håller på lära mig alla finesser och hur man tar bilder o s v. Det är så KUL!
Här hemma finns det en del bilder som jag själv tagit och framkallat dem.


Bild: Linba (bilderna tog jag med min kompakta digitalkamera i fjol, de första bilderna tog jag i Sandskogen, Ystad och den sista bild är tagen vid Ringsjön i Skåne.)
Idag har jag köpt min första och kanske den sista dyraste tavla av konstnären Ewa Rennstam - hon målar så underbara tavlor.
Jag var på Olof Viktor café där hon ställer ut sina underbara tavlor, en tavla fastnade jag och den var omöjligt att slita mig ifrån.
Tavlan ska hänga uppe vid trappan i allrummet. Väggen gapar tomt just nu men jag tror att den nyinköpta tavla blir en utmärkt plats att hänga upp.

Jag är så kräsen när det gäller tavlor, vill inte ha något som alla andra har som t ex Ikea-tavlor os v, jag vill ha något som bara jag själv har. Ikea-tavlor är också fina men lite alldaglig ibland..
Lovar ska ta bild när min tavlan är upphängd.
På Återseende!
/Linba